CSR i praksis – ogsŒ i f¿devarebranchen!

F¿devarebranchen er storforbruger af ressourcer, nŒr der skal produceres f¿devarer til at m¾tte verdens befolkning, men der findes alternative mŒder at producere pŒ, som skŒner milj¿et, er b¾redygtigt og integrerer CSR vinklen i forretningen.

Med udgangspunkt i is¾r FNÕs verdensmŒl 9, ÓIndustri, innovation og infrastrukturÓ, og 12, ÓAnsvarligt forbrug og produktionÓ, fŒr vi pŒ dette seminar indblik i forskellige cases fra nogle af Danish Food Clusters medlemmer, der er med helt fremme i den b¾redygtige udvikling og praktiserer CSR helt ud i de yderste led.

 

Kan vi lave en b¾redygtig forretning, nŒr vi t¾nker CSR med ind i vores forretningsplan, og hvordan kommer det til udtryk? Vores cases viser, at det kan man – og med casene som eksempler og med baggrund i Danish Food Clusters erfaringer med innovation og v¾kst inviterer vi deltagerne pŒ seminaret til debat om – ikke om man kan – men hvordan man g¿re det i praksis i partnerskab med andre virksomheder, academia og myndighederne.