Forstærk jeres bæredygtige profil med energieffektive vinduesløsninger

Som langt de fleste firmaer verden over, vil jeres virksomhed helt sikkert også gerne fremstå som miljøbevidste og ansvarlige over for omverdenen og især jeres forbrugere. Det er heldigvis blevet normen, og der kan næppe være to meninger om, at erhvervslivet spiller en meget væsentlig rolle i den nødvendige grønne omstilling. Der bliver simpelthen brugt rigtig meget energi rundt omkring på arbejdspladserne.

Derfor er det også en god idé at man med jævne mellemrum gennemgår det forbedringspotentiale, der måtte være i ens virksomhed, når det kommer til energieffektivitet. Her handler det naturligvis om at screene firmaets bygninger. Der vil næsten med garanti være mulighed for at optimere disse, og et godt bud er, at bygningernes vinduer er en større eller mindre synder i dét regnestykke.

Er det netop det I kommer frem til i jeres virksomhed, er der heldigvis råd for dette. Der er nemlig rigtig gode og kompetente producenter og leverandører af topmoderne og fremtidssikrede vinduesløsninger, der fra dag ét vil give en synlig besparelse på både varmeregning og CO2-regnskabet. Og begge dele er noget som forbrugere og eventuelle aktionærer synes rigtig godt om.

Et eksempel på en sådan forhandler og producent er det dansk-norske firma NordanVinduer. Dette gamle firma blev grundlagt i Norge af en dansker for mere end 100 år siden, og derfor kan de altså bryste sig af en lang og flot historie, der har sikret dem en utroligt stor know-how inden for vinduesløsninger.

NordanVinduer fremstiller vinduer på specialmål, og garanterer en lang levetid på deres produkter. Materialerne og løsningerne er nemlig i top, hvilket jeres virksomhed altså også vil have rigtig store glæde af, nu og i lang tid fremover.

Vinduer fra NordanVinduer er lig med en optimal energieffektivitet, og dette sikres ved, at vinduerne produceres med tre lag glas. Mellem glaslagene findes der et hulrum, hvor stillestående luft sørger for den gode isoleringsevne.

Ikke nok med det, så tømmer man faktisk hulrummene for almindelig luft og erstatter denne med en speciel gasart, der både er helt gennemsigtig og ufarlig, og som derudover har en langt højere tæthed end almindelig luft. Dette er altså hemmeligheden bag de ekstremt isolerende vinduer fra NordanVinduer.

NordanVinduer tilbyder produkter i to serier, nemlig deres NTech-serie og deres DTech-serie. Førstnævnte kommer med suveræne egenskaber og meget lave U-værdier, mens sidstnævnte er en produktserie, der er særligt designet til at fungerer optimalt i det danske vejrlig – stadig med en utroligt lang levetid.

NordanVinduer er gennem årene vokset sig stor og er nu en væsentlig spiller på markedet. De beskæftiger således over 2.200 medarbejdere, der er spredt ud på virksomhedens adresser i Skandinavien, Polen og Baltikum. Meget vand er altså løbet gennem åen siden grundlæggelsen for over 100 år siden, men de gode kvalitetsvinduer er stadig NordanVinduers garanti.