Har I brug for rulleburer?

Hos DT rullecontainer finder I alskens typer af rullebure. Der er dem med 4 sider hvor du kan sætte hylder ind og sætte greb udenpå, så de er nemme at flytte. Dem med 3 sider, som er praktiske til post og pakker, da de er nemme at tømme. Dem med kun 2 sider, som kan bruges til større ting, som vasketøj eller linned. Det er altid muligt at sætte sider på dem og at sætte hylder ind hvor det er mest praktisk. Hjulene på rulleburer kan skiftes, så har I et bestemt bur I ønsker, men med andre hjul, så skifter vi dem bare.

 

Alle rulleburer kan laves efter jeres behov, skulle vi ikke have dem allerede.

  • Gør rulleburene til jeres

Hos DT rullecontainer og i DT shop finder I mange forskellige slags rulleburer. Her kan I vælge bundpladens farve og om I vil have jeres logo i. Alt efter hvilket type gulv rulleburet skal kører på, har vi masser af muligheder i hjul, med og uden bremse og i mange forskellige materialer og højder.

 

Tag et kig og se også på udvalget af vogne og bokse. Indenfor vogne er der fra 400×600 til 600×600 mm og de kan laves specielt til jeres behov. Her fås de med fuld bund eller med kanter i diverse bredder. Alle vognene kan få hjul på som passer til den vægt de skal håndterer og med og uden bremse. Vores udvalg af hjul til bure, vogne og alt imellem er stort.

 

I forhold til bokse, har vi plastkasser og beholdere samt bigboxe mm. Mange af vores bigboxe er fødevareregnede og fås i en del størrelser og designs.

  • Brug vogne og rulleburer

På lager, i posten, i detail eller byggemarkeder. Alle steder hvor store og muligvis tunge ting skal flyttes omkring. Vogne er gode til kasser og ting der skal sættes på plads, da de nemt kan komme imellem hyldegange og rundt om hjørner. Rulleburer om det så er med 2 eller 4 sider, eller 3 sider og en låge, er lidt mere besværlige at dreje om hjørner.

 

I afdelingen for rulleburer er der også mulighed for at få dem tyverisikrede. Et rullebur med låge kan være en fuld låge eller en 2-delt låge, som er specielt god til post. Da den nederste del holder på pakkerne. Når I skal flytte et fyldt rullebur er hjulene vigtige, har I hjul på som ikke er til den rigtige vægt klasse, kan det gå galt. Her kan I også finde håndtag i metal eller plast til at manøvrere burene rundt med unden at få ondt i hænderne. Til at ”lukke” et 2-sidet bur kan I få gummistraps i forskellige længder, tykkelser og farver. De sættes bare fast så indholdet af buret bliver indeni.

 

Har I brug for specielle bure, kan vi lave dem for jer. Hos DT rullecontainer kan vi lave præcist det rullebur I har brug for. Kontakt os for at høre mere.