Ansvarlighed med Luxreaders

Luxreaders har begivet sig ud på en vigtig rejse mod en bæredygtig fremtid. Med 100% genavnedt emballagemateriale, pakker og sender de dine briller fra Luxreaders lige til døren. 


Firmaet arbejder mod at gøre deres del for at mindske negative påvirkninger på jorden. De mener, at deres sociale ansvar handler ikke blot om bæredygtig miljøadfærd, men også om at være en positiv bidragyder til det samfund og marked, de opererer på. Derfor har de etableret hold af dedikerede medarbejdere til at påtage sig opgaven om rejsen mod en mere bæredygtig fremtid. Gruppen kalder de Green Team, som har gjort missionen klar.  

 

En kerneværdi i virksomhedens Green Team er at gøre en mærkbar forskel blandt alle medarbejderne i hverdagen. De afholder månedlige møder til at diskutere og eksekvere på grønne tiltag, for Green Team mener selv, at det ikke må blive et projekt der foregår bag lukkede døre. I stedet skal det være et fællesskab, som alle medarbejdere og potentielt kunder skal engageres i. 

 

Luxreaders stræber efter en ubesværet og problemfri shoppingoplevelse. Som online virksomhed og med nutidens højteknologi-løsninger mener de selv at have masser af muligheder og indlysende initiativer som Green Team kan overveje og indføre. Nogle tiltag har de allerede implementeret helt ubesværet. Reduceret papirbrug, online vejlendende syntest og virtuel try-on, så man har mulighed for at prøve brillerne på, og undgå unødvendige returer.

 

Green Team er særligt stolt af en de stærkeste ansvarsinitiativer som ligger i firmaets værdikæde. Som en online virksomhed har de en fordel i at kunne frasortere unødvendige mellemleverandører. Det betyder, at vejen fra produktion til forbruger kan forkortes, som ikke kun fornøjer kunden med en skarpere og hurtigere shopping oplevelse, men som også reducerer CO2-belastningen på miljøet. 

 

Når det kommer til design og produktion af briller, arbejder Luxreaders på at gøre deres design så bæredygtigt som muligt. Deres Acetat briller indeholder fornyelige og bionedbrydelige materialer. Acetat brillestel nedbrydes derfor nemmere biologisk i slutningen af ​​deres levetid, og er på den måde bedre for planeten. Derudover reducerer det afhængigheden af ikke-vedvarende ressourcer. Du kan finde Luxreaders Acetat briller her.

 

Green Team er klar over, at der altid er plads til forbedring. Holdningen er simpel men sand – det er vigtigt at følge missionen. Virksomheden mener selv at forholde sig kritisk, men samtidig engageret. De stræber kontinuerligt efter at blive grønnere og mere bæredygtige – uanset om det er gennem enkle trin som affaldssortering på kontoret, eller større projekter der omhandler optimering af vores værdikæde.