Bæredygtige hoteller i Dubai

Dubai er en af de absolut mest populære feriedestinationer i verden – og med god grund. Dubai er fyldt med vilde turistattraktioner, kulturelle oplevelser og generelt fantastisk energi. Ønsker du at rejse mere bæredygtigt, og generelt fokusere mere på klima og miljø? Dette er muligt i Dubai. Her findes der nemlig flere forskellige bæredygtige hoteller, som du kan bo på med god samvittighed. Vil du vide mere? Så læs med herunder og få en liste over bæredygtige hoteller i Dubai.

Rove Downtown

En af de mest populære, og bæredygtige, hoteller i Dubai er hotellet Rove Downtown. Dette hotel har en fremragende beliggenhed på Mustaqbal Street i centrum af Dubai. På hotellet finder du rummelige værelser på cirka 26 kvadratmeter. Derudover er der gratis wi-fi, sen udtjekning, topmoderne fitnesscenter, dagligvarebutik og et møntvaskeri til tøjvask. Rove Downtown har lavet flere forskellige væsentlige tiltag for at gøre alle ophold mere bæredygtige. Du kan altså overnatte på dette lækre hotel samtidig med, at gør klimaet og miljø en tjeneste. Det bliver ikke meget bedre!

The Retreat Palm Dubai

Et andet fremragende og bæredygtigt hotel er The Retreat Palm Dubai. Ikke nok med at dette hotel er bæredygtigt, så er det også corona venligt. The Retreat Palm Dubai hotel tilbyder nemlig håndsprit rundt om alle hjørner, rengøring med desinficeringsmidler og kontaktløs indtjekning. Derudover får du på dette hotel luksus på højeste plan. Dette ses eksempelvis i form af en lækker spa, en dejlig restaurant og en gudeskøn pool. The Retreat Palm Dubai hotel ligger lige ud til vandet, og du får derfor en udsigt, der næsten ikke kan købes for penge. Hotellet er både børne-og voksen venligt. Der er ingen tvivl om, at The Retreat Palm Dubai er et skønt og luksuriøst hotel, der er alle pengene værd.

Jumeirah Creekside

Sidst, men bestemt ikke mindst, på listen er Jumeirah Creekside hotellet. Her bliver du behandlet som en stjerne med service i verdensklasse. Alle værelser har fladskærms-tv, så det er bare med at svinge benene op og nyde omgivelserne. Du kan derudover motionere i hotellets fitnesscenter, gøre brug af den smukke have, den udendørs svømmepøl eller ét af de lækre køkkener. Der findes rigtigt mange forskellige muligheder på hotel Jumeirah Creekside – det er bare med at udforske området og omgivelserne. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit ophold på hotel Jumeirah Creekside! Book allerede i dag.