Gør din virksomhed mere bæredygtig

I dag er det både populært og energivenligt at gå i en mere bæredygtig retning. Det er især noget som vi i Danmark er blevet mere opmærksomme på. Flere og flere går op i, at når de køber nye produkter skal de fx være lokalt produceret eller indeholde bæredygtige materialer eller måske have genbrugsvenlig emballage.
Hvad kan du gøre i din virksomhed
En anden måde at skabe en bæredygtig virksomhed på er ved at nedsætte de ressourcer virksomheden bruger for at løbe rundt. Det kan være energivenligt tiltag, transport, kemikalieforbrug m.m. Indenfor dette felt kan du også gøre din virksomhed mere miljøvenlig ved at anskaffe dig et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark til den daglige drift af bygningen. Et blødgøringsanlæg fjerner kalk i vandet. Dette er en fordel da man undgår tilkalkede rør og varmtvandsbeholder. Hvilket for virksomheden betyder, at man får et bedre udbytte af varmen og kan sætte sit varmeforbrug ned. Her kan også være en enorm udgift at spare da risikoen for sprængte rør nedsættes gevaldigt. Derudover kalker toiletter, armaturer, vaske m.m. mindre til og der skal bruges færre ressourcer og kemikalier til at rengøre. Dette kan være en fordel hvis virksomheden har egen frokostordning eller lever af at arbejde i et køkken. Eller det kan medføre en sidebonus, da der kan spares på udgifterne til rengøringspersonale.

Hvidevarer og husholdningsapparater holder længere
Med kalkfrit vand undgår man også tilkalkede kaffemaskiner og elkedler. Derudover bruger hårdhvidevare som opvasker og vaskemaskine langt mindre sæbe og efterlader ikke kalk striber på service. Det giver blødere tøj, håndklæder m.m. Disse fordele er for især for servicefaget en kæmpe fordel som for eksempel restauranter, cafeer, hoteller og wellness steder. Udover at det har sine fordele hos de forskellige husapparater og hvidevarer så forlænges deres levetid også med helt op til 5 år. Hvilket gør at du ikke, lige så ofte, skal investere i at udskifte, reparere og vedligeholde dem.
Hvordan får jeg et blødgøringsanlæg i min virksomhed?
Et blødgøringsanlæg skal monteres der hvor vandet kommer ind i bygningen. Inden vandet rammer nogle former for beholdere, varmekilder osv. Det er vigtigt at anlægget monteres af en autoriserede VVS’er. Aqua Danmark har mulighed for at dækker både små og helt store virksomheders behov. De dækker både lejlighedskomplekser, kontorlokaler, hoteller, restauranter m.m. Det kan ikke blive for stort eller for småt. Invester i et blødgøringsanlæg og få en grønnere virksomhed.