Case: Sådan har en dødsboadvokat gjort sin virksomhed mere bæredygtig

Der er mange, der kan have brug for at hyre en dødsboadvokat, hvis de mister en, de holder af. Det kan nemlig være svært at overskue, hvad man skal gøre med alle de ting, som der er i hjemmet. Det kan f.eks. også være svært at afgøre, hvem der skal have hvad, hvis der ikke er givet et endeligt testamente. Men hvordan vælger man så en dødsboadvokat, der er god? Hvis du er typen, der godt kan lide at tænke på bæredygtighed, så går du sikkert godt i spænd med andre, der også har interesse i dette. Derfor kan det være, at du skal vælge en dødsboadvokat, der har sørget for at fokusere på at gøre sin virksomhed mere bæredygtig.

 

Hvor skal de gamle møbler hen?

Der er mange dødsbo, hvor der er rigtig mange af tingene, som der ikke er nogen, der har interesse i at få fingrene i. Her gør man ofte det, at man vurderer, hvad der har værdi, så man har mulighed for at sælge det videre, f.eks. går det ofte på auktion. Men der er også mange ting, der ofte bliver dømt uden værdi, og som derfor ofte risikerer at havne til skrald. Det er bare ikke noget, der er særlig bæredygtigt, og der er garanteret mange møbler, som andre vil få glæde af. Det, denne Advokat til dødsbo gjorde, var at søge tilladelse fra familien om at aflevere alle de uønskede ting til genbrug, så andre kunne få glæde af det.

 

Skiftede til en elbil

Når man er dødsboadvokat, så kan man ikke undgå, at man skal rundt nogle forskellige steder. Men vi ved alle, at det ikke er godt for miljøet, når man kører rundt i en bil. Derfor er det smart, at man som advokat ofte har råd til at anskaffe sig en el, som langt fra er lige så slem for miljøet. Faktisk er den slet ikke slem for miljøet, og så forgifter den heller ikke nogen mennesker som biler, der kører på benzin godt kan gøre.

 

Blev vegetar

Det er heller ingen hemmelighed, at det ikke er særlig bæredygtigt at spise kød. Derfor sørgede denne dødsboadvokat for at blive vegetar, og derudover sørgede han også for, at der altid kom kødfrie muligheder på arbejdspladsen, så der var endnu flere, der kunne begynde at blive glade for at spise måltider uden kød-