Spar på elregningen med et godt kølesystem    

Når man som virksomhed skal tænke på, hvordan man optimerer sin indtjening og minimerer sine udgifter, er der mange veje at gå i dette økonomiske landskab. Der er mange virksomheder, der tænker på at spare på lønnen til medarbejderne og bliver ved med at optimere arbejdsgange og arbejdsprocesser og hyrer sågar en LEAN ekspert til formålet. Færre virksomheder tænker måske på, at der også er mange penge at spare og en klodes velbefindende at fokusere på, når man indtænker sine kølebehov i disse spare og optimeringsprocesser. Der er dog mange penge at spare, hvis man installerer et effektivt og energibesparende kølesystem, som både er god for virksomhedens pengepung og for miljøet på den lange bane.

 

Hyr et professionelt kølefirma til opgaven

Når man holder sig til et professionelt kølefirma i opsætningen og rådgivningen omkring jeres firmas kølebehov, er der meget hjælp at hente. De kan være behjælpelige med at rådgive omkring, hvorvidt I skal have installeret en varmepumpe, enten luft til vand eller luft til luft varmepumpe, der kan spare jer for et stort varmetab og CO2 udslip.

 

Især restauranter og cafeer har glæde af effektive kølerforhold

Er I et professionelt firma indenfor catering, restaurant, hotel, Bed and Breakfast eller cafe eller en kantine på en stor arbejdsplads, er der meget at spare ved at få installeret nogle ordentlige køle og fryseanlæg til jeres mad. Der er strikse regler omkring hygiejne og opbevaring af fødevarer, som I hermed kan efterleve på bedste vis med et ordentligt køleanlæg fra et kølefirma. Dermed sikrer I jer som virksomhed, at tingene er i orden med hensyn til levnedsmidler, holdbarhed og sikker opbevaring.

 

Få installeret lækker air con

Det er som om, at vejret er blevet varmere, og vi har fået nogle flere meget varme dage i sommermånederne i Danmark. Her kan det være ideelt for en arbejdsplads at få installeret air con anlæg, så I kan få kølig luft til medarbejderne på de varmeste dage. Dette giver sig også udslag på effektiviteten blandt medarbejderne, fordi de dermed kan tænke klarere i den kølige luft, og dermed præstere bedre for virksomheden, også selvom det er som en hedebølge udenfor.

 

Få rådgivning om jeres behov

Er I i tvivl om, hvilket køleanlæg, der passer bedst til jeres behov, kan I altid få professionel rådgivning herom af kølefirmaet. Det er både i deres og jeres egen interesse at få den bedste løsning.