En god bæredygtig paraply bør være allemandseje

Man kan ikke komme udenom, at det regner en del i Danmark. I gennemsnit får vi mellem 700 og 800 ml. nedbør om året. Det danske vejr er også meget omskifteligt, så er der høj sol om morgenen, kan det sagtens regne over middag.

 

Derfor kan det godt betale sig at være forberedt. Med en god paraply kan man klare sig igennem det meste, som vejret har at byde på.

 

En paraply er ikke bare en paraply

 

Der er stor forskel på paraplyer. En lille og billig paraply kan ganske rigtigt være praktisk, men ofte er de også af dårligere kvalitet. En stor og dyr paraply er ofte af høj kvalitet, men den er besværlig at få med rundt.

 

Hos paraplubutik.dk forhandles der små taskeparaplyer, som er lette af have med rundt. Slået sammen er paraplyen kun 29 cm. lang, men så snart den tages i brug, har den en diameter på 98 cm. Dens korte længde og praktiske velcrolukning gør den ideel at have med på farten. Dens automatiske åbne funktion gør også, at den er utrolig nem og hurtig at slå ud.

 

På trods af den lille størrelse er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Paraplyen er modstandsdygtig, selv i hårdt vejr. Den bæredygtig paraply kan købes hos paraplybutik.dk for 199 kr. Fragt skal du ikke betale, for det er nemlig gratis.

 

Et væld af farver i paraply serien Earth fra Paraplybutik

Paraplyen fås i mange forskellige farver. Derfor er det nemt at finde en paraply, ligegyldigt om du er til det monokrome eller det farverige. Vælg blandt én af følgende farver:

 

 • Klassisk sort
 • Klassisk hvid
 • En flot lys grøn/lime farve
 • En stilet mørkeblå
 • En dyb petroleumsfarve
 • Opsigtsvækkende rød

Et klimavenligt valg køb paraply af genbrugsplast nu

 

Ved at vælge denne paraply vælger du samtidigt også at skåne miljøet. Paraplyer er ofte fremstillet af engangsmaterialer, hvilket er en skam. Der er stort behov for, at der i produktionen af paraplyer, og alle andre produkter, bliver taget hensyn til klima og miljø.

 

Det er en misforståelse, at der er stort besvær forbundet med klimavenlig produktion. Det handler om at finde de rigtige materialer, hvad end de er genanvendte eller bæredygtige. I mange år har industrien og produktionen bygget på kortsigtede metoder og med fokus på egen profit. Det er der jo intet at sige til, men når det bliver på bekostning af klimaet, er det nødvendigt at sige stop.

 

Derfor er disse paraplyer lavet af genanvendte og yders klimavenlige materialer.

Ingen én-gangs plastik

 

Genbrugs paraply er udstyreret med en skærm er fremstillet ud af OEKO-TEX certificeret genanvendt polyester. Plastikaffald laves om til polyesterfibre, som kan væves til en vand- og vindtæt paraplyskærm. Samtidigt er materialet også meget fleksibelt, hvilket gør paraplyen mere holdbar i hårdt blæsevejr.

 

Når du modtager paraplyen, vil den blive leveret i en pose. Dette er af hensyn til paraplyens form og sikkerhed under fragt og levering. Posen er dog bionedbrydelig, hvorfor den f.eks. kan smides på en kompostbunke eller i madaffald.

Mærket, der hænger på paraplyen, er ligeledes også klimavenligt. Mærket selv består af genanvendt papir, imens snoren er lavet af jute. Jute er en klimavenlig tekstilfiber, som udvindes fra juteplantens stilk.

Behageligt bambushåndtag på denne genbrugs paraply

 

Paraplyens håndtag er lavet af bambus, som er et miljøvenligt og bæredygtigt materiale. Bambusplanter vokser utrolig hurtigt og kan i løbet af 24 timer vokse med op til 910 mm. Foruden at være miljøvenligt, er bambus også både flot og behageligt at røre ved.

Materialevalg og mål

 

Denne klimavenlige og praktiske paraply er fremstillet af følgende materialer og har disse mål:

 • Diameter: 98 cm.
 • Sammenfoldet: 29 cm.
 • Paneler på paraplyen: 8
 • Vægt: 310 g.
 • Stof: 100 % genanvendt polyester pongee
 • Håndtag: Bambus
 • Stang: Stål