Invester i god vand til din virksomhed

Mange virksomheder tilbyder gratis drikkevand til deres medarbejdere. Denne vand kommer ofte fra flaske eller direkte fra hanen. De seneste år er der kommet øget fokus på bæredygtighed, også når det kommer til CSR og virksomhedspolitik. Det er derfor tid til at gentænke den typiske måde at tilbyde vand til sine medarbejdere. Herunder har vi samlet nogle tips, der kan gøre det nemt for dig at tilbyde et ekstra lækkert og bæredygtigt gode til dine medarbejdere.

Vandautomat

Vand er ikke bare vand. Nogle kan lide det i stuetemperatur, mens det for andre skal være nær frysepunktet. Det kan være svært at indstille en normal hane til den rette temperatur. Vandet i en normal vandhane er ofte også forbeholdt tekøkkenet, industrikøkkenet og toiletterne, og derfor er det måske en god idé at tænke i andre baner. Ved at installere en vandautomat, kan du få lige den type vand, som passer til dig.

En vandautomat kan både filtrere og køle vandet, som det behager dig. Filtreringen kan være med til at gøre vandet minder kalkholdigt, og nogle automater kan endda lave danskvand. Desuden kan vandautomaten også køle vandet i forskellige temperaturer, så man kan finde lige dén, der passer til én. Desuden kan mange vandautomater også lave is, som er en kæmpe gode i det varme, danske sommervejr.

Flaskevand

Det er en nem løsning at uddele vand fra en almindelig plastikflaske til sine medarbejdere. Den kan genbruges et par gange, og så kan den afleveres tilbage til pant for at gentage det hele igen. Det er også en meget dyr løsning. Selvom den enkelte flaske ikke koster det store, så er det en dyr investering i det lange løb – også for miljøet.

Derfor er det aldeles favorabelt at designe sine egne firmavandflasker til sine medarbejdere. De kan bruges igen og igen og vaskes i jeres opvaskemaskine, hvad end det er en almindelig opvasker eller en industriopvaskemaskine. På den måde får du en bæredygtig løsning til din arbejdsplads, der virkelig rykker. Vandflaskerne kan være med virksomhedens logo og dermed også bruges som reklame. Flaskerne kan også have afdelingsnavne eller endda personlige navne på, så forsvinder de heller ikke så let fra den enkelte. Vandflasken kan desuden fyldes med vand fra vandautomaten eller hanen, så det er en supernem accessoire at have på arbejdspladsen. Det kan altså være meget nemt at finde en mere bæredygtig løsning på arbejdspladsen, som samtidig også skaber stor glæde.