Kombiner forretningsrejse med en storbyweekend

Hvis du har et arbejde, hvor du nogle gange er så heldig, at du skal ud for at rejse, så kan du lige så godt sørge for at få det bedste ud af det. Det kan være, at du har muligheden for at invitere en kæreste med. Det kan måske være, at du har en kæreste, der kan arbejde fra sin computer, og så er det jo nemt for vedkommende at tage med. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du med fordel kan kombinere din forretningsrejse med en storbyweekend.

Sørg for at planlægge tiden godt

Noget af det, der virkelig kan komme til at spolere en god storbyweekend, er, hvis man ikke har sørget for at planlægge sin arbejdstid godt. Det kan hurtigt komme til at blive en træls situation, hvis der ikke er en indforståelse om, hvornår der skal arbejdes, og hvornår der skal holdes fri. Og der er næsten ikke noget, der er værre, end hvis man kommer til at diskutere meget med sin kæreste, når man endelig er sammen på ferie. Det kan være, at du skal kombinere storbyweekend og forretningsrejse.

Forbered dig så meget du kan hjemmefra

Du kan måske også sørge for, at du har mindre arbejde med på rejsen, hvis du laver en masse af arbejdet hjemmefra. Det er naturligvis ikke sikkert, at det er noget, du har tid til, men det kan jo være, at du hellere vil have nogle dage, hvor du arbejder flere timer for at kunne holde mere fri på din storbyweekend.

Du skal forberede din kæreste på, at du skal arbejde

Det er også vigtigt, at man tager en forventningsafstemning, inden man tager afsted. Din kæreste skal have en god idé om, hvor meget det er, du kommer til at skulle arbejde, så er det også vigtigt, at du selv er i stand til at danne et overblik over det. Det kan være, at du skal kigge godt på, hvor meget du kommer til at skulle arbejde.

Få det bedste af begge verdener

Her i livet handler det om, at man prøver at få det bedste ud af det. Det indebærer f.eks., at man kan finde ud af at finde gode muligheder der, hvor de er. Er det noget, som du er god til, eller mangler du lidt øvelse? Du kan starte med at invitere din kæreste med på forretningsrejse og kombinere det med en storbyrejse.