Leverandører samlet ét sted

I Danmark har vi seriøst mange solide firmaer og som dækker stort set alle brancher. Det være sig alt fra Alge- og ukrudtsbekæmpelse, videoovervågning, alarmer til entreprenører.

 

Tit og ofte står man  i en situation hvor man søger flere brancher til et givent projekt. Den leverandørliste jeg hentyder til henvender sig nok hovedsageligt til de store havne, og lystbådehavne.

Men man kan ikke udelukke at private også kan få god nytte af det udvalg af leverandørlisten som er samlet under den paraply. Det er ikke kun en smagssag selv at afgøre hvor man vil starte.

 

Det er jo nok ikke det sted hvor man finder håndværkere inden for tømrer, VVS og små malerfirmaer til sit private husprojekt, men står du i en situation hvor du er ansvarlig for de større udfordringer, og som har brug for en god håndsrækning til at finde netop de firmaer som kan udføre store og komplicerede opgaver, så er Flidhavne leverandøroversigt et rigtig godt sted at starte.

 

Et konkret eksempel er f.eks en havn som havde brug for et afskærmet område hvor man kunne bygge en legeplads til de små besøgende på havneområderne. Her er der ikke bare tale om at finde en plæne hvor der er plads til at rejse nogle gynger og rutsjebaner.

 

Her var der en havn som benyttede sig af et gammeldags betalingssystem som gik ned, og hvor ingen af de indkomne sejlere så kunne betale for en plads i den tid hvor det hele var nede. Det blev løst af nogle driftige mænd med tilknytning til havnene, og ved at søge på det hos Flids leverandørliste.

 

Det kræver ingeniører, entreprenører med en indgående viden om byggetilladelser, by og bydele hvor der utvivlsomt også er brug for advokater til at se hvad der kan lade sig gøre. Det er ikke bare et weekendprojekt at stille en legeplads op, og det tager lang tid at få det hele til at gå op. Rådgivningsfirmaer i alverdens afskygninger, samt arkitekt kontorer og ikke mindst de lokale politisk ansvarlige som skal træffe beslutninger ud fra et hav af love, regler.

 

Det fine med den leverandørliste er at man kan gå helt ned i detaljen, hvor der er plads til alt fra en enkelt sjælden pakning til en udgået havetraktor fra 1940, og til at indhandle f.eks 100.000 pakninger til sin industri. Du finder det hele der.

 

Vil man være sikker på at støde på et solidt firma, så er Flid’s leverandørliste et sikkert sted at starte og en garanti for at disse er nøje udvalgte leverandører som ikke bare er opstået over natten og for sjov leger med der. Man har ihvertfald et sted hvor man starte, og derfra træffe de valg som kan færdiggøre et givent projekt – Stort eller småt.