Rengør dit firma uden giftstoffer

De seneste år har der været meget fokus på den grønne omstilling. Selvom mange mener det skal gøres administrativt, har vi som privatpersoner og den generelle private sektor også selv mærket et stigende ansvar for at få verden til at se grønnere ud.

Men hvad kan vi egentlig gøre for at blive grønnere? Dette spørgsmål er der især mange firmaejere, som egentlig ikke har noget med den grønne omstilling at gøre. Sandheden er, at der selvom man intet har med den grønne omstilling, stadig er massere af gøre.

Hvis man for eksempel er firmaejer kan man prøve at ligge mærke til hvordan man gør sit firma rent. Derfor skal man overveje hvilke måder man kan gøre sit firma rent uden giftstoffer.

Hvilket rengøringsfirma bruger du?

Det kan være svært at navigere i de mange udbud, der er af rengøringsfirmaer. Mange starter rengøringsfirma uden rigtigt at tænke over hvilke rengøringsmidler de bruger, eller hvilket ansvar, de potentielt bærer som rengøringsfirma.

Overvej derfor rengøringsfirmaer som Erhversrengøring Hvidovre, som har styr på, hvad de laver. Erhversrengøring Hvidovre og andre rengøringsfirmaer, bruger nemlig ikke giftige rengøringsmidler som andre rengøringsfirmaer. Hvis du skal hyre et nyt rengøringsfirma, kan det være en god idé at finde et rengøringsfirma som Erhversrengøring Hvidovre, da de prøver på at følge den grønne opstilling. Måden Erhversrengøring Hvidovre prøver at følge den grønne opstilling er netop ved at undgå gift i deres rengøringsmidler

Hvordan tørrer i hænder?

Der er stor diskussion på området omkring håndtørring. Denne diskussion skyldes mængden af håndtørringsmuligheder. Man kan bruge papir, håndklæde og håndtørre. Grunden til det ikke er smart at have papir på firmatoiletterne, er at papir bliver lavet af træer. Træer er dem der primært suger Co2 ud af naturen og man vil derfor prøve at undgå dem.

Hvis du overvejer håndklæder til dine firmatoiletter, skal du huske at overveje disse ikke er ligeså hygiejniske. Med håndklæder kan du nemt komme til at sprede bakterier på arbejdspladsen, og dette kan resultere i spredning af sygdom.

Derfor er den bedste løsning håndtørre. En håndtørre bruger luft til at tørre hænderne. Dette sørger for at du ikke skal tænke på fældning af træer eller spredning af sygdomme.

Affaldssortering

Vi har hørt det mange gange, men det er der en grund til. Det er vigtigt vi genbruger så mange af de ressourcer, som vi kan genbruge. Sørg derfor for at dit firma, har en god affaldssorteringspolitik og for at informere dine medarbejdere om, hvorfor I i firmaet affaldssorterer.