Rens virksomhedens tagrender ordentligt – uden brug af kemikalier

Når du har egen virksomhed er der nok at se til, og for hver ansat skal der også tjenes ekstra penge. Det er langt fra alle der har råd til at have en medarbejder ansat til at tage sig af diverse vedligeholdelsesopgaver, og selv at begive sig ud i det, kan heller ikke altid betale sig. En af de opgaver der med fordel kan betale sig at outsource er tagrenderensning. Der er nemlig flere fordele ved at få det gjort af fagfolk. Læs mere om det i artiklen her

Professionel tagrenderensning uden brug af kemikalier

Hvis du selv skal stå for virksomhedens tagrenderensning så er din første tanke måske at ty til en tagrenderens der kan lette jobbet for dig. Det er dog vigtigt at huske at mange typer af tagrens indeholder en hel del skadelig kemi.

Som virksomhed skal du også tænke på miljøet, ikke kun i det daglige arbejde, men også når det kommer til vedligehold af bygningerne og opgaver som f.eks. tagrenderensning. I stedet for at bruge tagrenderens kan du med fordel gøre brug af en professionel virksomhed der kan klare jobbet helt uden brug af kemi.

Brug din tid på mere vigtige ting

Du har helt sikkert vigtigere ting at tage dig til end at stå for rensning af tagrender når du driver en virksomhed. Derfor kan det være en fordel at give opgaven til et professionelt firma, for det første udfører de sandsynligvis opgaven på under den halve tid af hvad du selv ville have brugt, og for det andet så kan du bruge din tid på noget der er meget vigtigere, nemlig selv at tjene penge til din virksomhed.

Få et tilbud på tagrenderensning

Der kan være forskellige priser på rensning af tagrender alt efter hvor virksomheden ligger, hvor omfattende opgaven er, og hvor mange udbydere der er i området. Som virksomhedsejer ved du sikkert selv at flere udbydere betyder hårdere konkurrence på prisen. Nogle firmaer tager en pris pr. meter, mens andre tagrenderensere tager en fast pris for opgaven. Hvis du vil kende den specifikke pris på forhånd, så vil det være en god ide at indhente et tilbud fra det firma du påtænker at benytte. Alternativt kan du indhente flere tilbud for at sammenligne priser.

Rens tagrenderne minimum 2 gange årligt

Som med alt andet bør virksomhedens tagrender vedligeholdes løbende, og en omgang tagrenderensning vil derfor være en god ide minimum 2 gange årligt. Dog kan det variere lidt alt efter hvilke omgivelser virksomheden ligger i. Er der mange træer i området, eller er der måske meget fugt der giver mos på taget osv. I så fald kan det nemlig være nødvendigt med hyppigere tagrensning.