Svane Vask sikrer dig et bæredygtigt vaskeri

Når du som virksomhed skal have styr på klæderne, sikre at de er rene og lever op til den funktion du skal bruge på arbejdspladsen, så er det godt at have et sikkert og stabilt professionelt dampvaskeri med på sidelinjen, der kan sørge for at alt er som det skal være. Ydermere er det en rar følelse og måske endda en vigtig faktor, at der er tale om en bæredygtig løsning. Med et bæredygtigt vaskeri sikrer du, at du ikke kun har rene klæder til at udføre arbejdet med stil, men at du også har tanke på miljøet.

Få hjælp til professionel vask

Svane Vask vil hjælpe dig med at opnå et professionelt resultat når du skal have rengjort dine klæder til arbejdspladsen. Her er det uanset om der er tale om hotel og pleje-branchen hvor der er brug for sengetøj, linned, badekåber eller duge og håndklæder eller om du har brug for måtter til butikken og kontoret samt arbejdstøj. Der findes en skræddersyet løsning til din virksomhed, der opfylder dine ønsker og behov.

Lej dine klæder hos Svane Vask

I stedet for at skulle fylde et stor lager med arbejdstøj, duge, sengetøj eller hvad end du måtte bruge af klæder, så kan du vælge at leje det hele fra Svane Vask. Det er en stor fordel for den virksomhed der har brug for en hel del. Særligt når det kommer til måtterne i entreen, der både skal tage skidt og snavs, samt give et godt indtryk til kunderne, fylder en hel del og er svære at håndtere uden den kendskab fra de professionelle. Med Svane Vask sikres en skræddersyet løsning på leje af klæder, så du er sikker på du får hvad du skal bruge.

Få den bedste pris på rene måtter

Skal du give et godt førstehåndindtryk samtidig med at du sikrer at skidt og snavs ikke trækkes ind i butikken, så kan du leje måtter fra Svane Vask og sikre at de altid er rene og klar til brug. Med en måtteservice sikrer din virksomhed, at der aldrig mere er beskidte og snavsede måtter. Du kan være helt sikker på, at du hos Svane Vask får den absolut bedste pris i landet, både i forhold til vask og service, hvor dine lejede måtter afhentes og byttes ud med nogle nye med det samme.

Find en løsning der passer til din virksomhed

Når du skal have fat i klæder der altid er rene og pæne, hvad end det er dine egne eller nogle du har lejet, så er det vigtigt med en løsning der virker for dig og din virksomhed. Ingen virksomheder er ens og har hver deres behov og ønsker til en rengørings- og vedligeholdelses-service. Kontakt derfor Svane Vask i dag, hvis du ønsker at finde en løsning der passer til dig og sørg for, at alt er præcis som det skal være, uden at det skal vælte hele rengørings- og vaskeri budgettet.