Transport i virksomheden: Elektrisk skateboard er bæredygtigt, smart og sjovt

Der er sket meget indenfor elektriske køretøjer og der er også sket en stor udvikling indenfor skateboards, og de er dermed også kommet med elmotor.

 

Denne positive udvikling i elektriske køretøjer, bidrager med mere bæredygtig transport og reducere CO2 udledningen betydeligt.

 

Den udvikling vi har set i 2021 af elektriske køretøjer på de danske veje skyldes bl.a. at der er sket en stor udvikling i teknologien og så har en lovændring i 2019, gjort selvbalancerende køretøjer lovlige i Danmark.

 

I denne artikel vil komme med fire gode grunde til, hvorfor du bør investere i et elektrisk skateboard.

 

Se evt. El skateboard bedst i test 2021

 

Det er kompakt og vejer minimalt

Et elektrisk skateboard er super smart, da det ikke fylder særlig meget, i forhold til andre køretøjer, og du kan dermed nemt have det med i toget, bilen, mv.

 

Derudover er vægten på et elektrisk skateboard også minimal, og du kan nemt løfte rundt med det uden du overbelaster din krop.

 

Det vil altså sige, at du får stor fleksibilitet med et elektrisk skateboard, da det både er kompakt og ikke vejer særlig meget.

 

Billig i drift

Der findes ikke mange andre transportmidler med motor, der er billigere end elektriske køretøjer og heriblandt også elektrisk skateboards.

 

Prisen på en opladning er afhængig af, efter hvilket batteri der sidder i det elektriske skateboard, men helt generelt, så koster en fuld opladning ikke over 2 kr.

 

Og for 2 kr. kan du få en rækkevide helt op til 30 km på en ladning, hvilket gør det utrolig billigt, at bruge et elektrisk skateboard til transportmiddel.

 

Mindre vedligeholde og reservedele er billige

Generelt er elmotor til elektriske køretøjer opbygget super simpelt, hvilket også betyder at der er færre ting der skal vedligeholdelse og kan gå i stykker.

 

Du skal hverken skifte filter, olie mv. på en elmotor, og du skal dermed kun bekymre dig om meget få ting der skal skiftes.

 

Hvis dit elektrisk skateboard skulle gå i stykker, så er reservedele forholdsvis billige, og du hvis vi f.eks. siger at elmotoren går i stykker, så kan der købes en ny til under 1500 kr.

 

Reservedele til et elektrisk skateboard er også forholdsvis billige, og hvis f.eks. motoren skulle gå i stykker, så kan du flere steder købe en ny elmotor til under 1000 kr.

 

Ingen direkte CO2 udledning

Når et køretøj har elmotor som den eneste motor, så udleder den ingen CO2, som er skadeligt for vores klima.

Men hvis det elektrisk skateboard skal være 100% CO2 neutral, så skal du også sørge for at din strøm kommer fra et bæredygtigt elselskab.

 

Der findes flere bæredygtige elselskaber i Danmark, som kun får deres energi fra bæredygtige løsninger, såsom vindmøller, solceller, mv.

 

Se evt. Sådan finder du grøn energi