Et miljørigtigt eventbureau: Sådan gør du

Uanset hvilket firma du leder, bør du overveje, hvordan det kan gøres mere miljørigtigt. Selv hvis du ejer et eventbureau, så bør du i den grad begynde at tænke over, hvordan du kan gøre det på mere grøn vis. Måske kan det virke uoverskueligt. Men det vil kun være bedre for din forretning og for dit image.

Overvejer du stadig, hvordan du kan gøre et eventbureau mere miljøvenligt? Så kommer der her nogle bud på, hvordan det kan lade sig gøre. Det kan måske virke som en svær opgave, men det kan rent faktisk lade sig gøre, hvis man virkelig vil have en mere bæredygtig forretning og eventbureau.

 

Hold events med fokus på bæredygtighed

Som eventbureau er du selvfølgelig blevet ansat til at arrangere et event for blandt andet firmaer, men også for private personer. Når du med dit eventbureau arrangerer en af disse fester, så bør du i den grad overveje, hvordan du får dette til at ske.

Der skal mange materielle ting til, før et event kan blive til virkelighed. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad der skal til, alt efter hvilket event der skal afholdes. Nogle events vil kræve mere end andre, men det er altid muligt at gøre det mere miljøvenligt og bæredygtigt.

Så når der skal bruges store roll ups, store plakater eller en masse glas, så sørg for eksempel for at bruge den slags, der er lavet af bæredygtige materialer. Det kan blandt andet være glas, der kan genbruges, eller roll ups der rent faktisk er lavet af genbrugsmaterialer.

 

Gå forrest med dit eventbureau

For mange eventbureauer kan det virke uoverskueligt at gå i gang med at tænke mere bæredygtigt. For i bund og grund er events langt fra bæredygtige, men det kan lade sig gøre at få det til at være en smule grønnere.

Når først du og dit eventbureau har knækket koden til en mere bæredygtig forretning, så er det enormt imponerende at være dem, der går forrest med dette. Derudover vil der formentlig være flere kunder, da der er stor enighed om, at vi alle skal være mere miljøvenlige – også virksomhederne.

Derfor vil det også have en stor tiltrækningskræft på dit eventbureau, da kunderne vil elske, at de har et bæredygtigt valg. Du skal derfor ikke frygte, at du vil miste kunder, fordi mange rent faktisk vil sætte pris på netop din forretningsmodel.

Måske vil det ligefrem give dig et større overskud. Uanset hvad er det i den grad en god idé at gå forrest, da det er en positiv udvikling på rigtig mange områder. Det er derfor bare med at komme i gang og få lagt en plan for, hvordan det kan lade sig gøre for netop dit eventbureau.