VVS: Vedvarende Virksomheds Stim

Hvis jeg nu fortalte dig, at du både kunne passe på miljøet og øge dine ansattes trivsel, ville du så ikke være klar med pen og papir med det samme? Det ville du jo nok, og det er faktisk ganske simpelt. Du kan både forbedre din virksomheds CSR-profil og samtidig forbedre arbejdsmiljøet bare ved at hyre en kompetent VVS-mand til at opdatere rørnettet.

 

God VVS er lig med god CSR

Du har sikkert allerede kigget din CSR-profil igennem et hav af gange for at finde den lille edge, der kan give dig det skulderklap, der i sidste ende fremmer din virksomheds økonomi, og du har sikkert også banket hovedet ned i tastaturet, fordi du mangler at finde noget, dine konkurrenter ikke gør. VVS-området er et sted, hvor de færreste tænker over, at der er mange billige point at hente, fordi du både kan slå dig op på at være bæredygtig og have et godt arbejdsmiljø, og hvem vil ikke det?

 

Ved at få en professionel VVS-mand ud på din virksomheds adresse, kan du få lavet et hav af bæredygtige forbedringer, der vil gavne miljøet, din CSR-profil og i sidste ende din bundlinje, men handler det så udelukkende om profit? Nej, det gør det selvfølgelig ikke, for dine ansatte vil også elske at arbejde for en virksomhed, der er opmærksom på den største globale krise i vores levetid, og deres trivsel vil også blive langt bedre af, at vandhaner og toiletter er i den bedste stand muligt.

 

Forretning på øen

Amager er blevet et yndet sted for nye virksomheder at slå sig ned, da der er masser af plads, og man stadig er tæt på København. Metroen sørger for nem adgang for pendlere, og broerne ud til øen gør det nemt for bilister at komme dertil, selv når de bor i forstaden.

 

Hvis du er en af de mange virksomhedsejere på Amager, så bør du hurtigst muligt kontakte VVS Amager for at få lavet de forbedringer på din adresse, der vil give dine ansatte og din CSR-profil et løft. Du vil blive rigtig glad for det, og det vil kunne ses på bundlinjen både direkte, men i særdeleshed af de afledte effekter. Du vil få bedre ansatte, der vil være mere motiverede for at arbejde, når dit arbejdsmiljø er i topklasse. Du kan også alliere dig med flere virksomheder takket være din bæredygtige profil, og dine kunder vil være mere loyale overfor dig, når du passer på klimaet.

 

Der er i sagens natur kun gode grunde til at få optimeret din VVS-situation og få lavet den investering i din virksomheds fremtid. Spørgsmålet om klima og vigtigheden af at være bæredygtig vil kun vokse, så hellere være foran på point end hænge bagerst i feltet, når det kommer til din CSR-profil.